هواساز (کمپرسور اسکرو)

سفارش و خرید انواع هواساز یا کمپرسور اسکرو از دیزل استار + کامل ترین لیست کمپرسورهای اسکرو قیمت هر کدام را در این صفحه مشاهده کنید.

برای استعلام قیمت و مشاوره پیش از خرید کمپرسور اسکرو با شماره های ما تماس بگیرید.

هواساز (کمپرسور اسکرو)
مشخصات فنی و قیمت هواساز (کمپرسور اسکرو)

هواساز

هواساز 100ALVP
هواساز 185
هواساز 300TAMROTOR
هواساز Holman EK 175 MG
هواساز ROTORCOMP EV09-G
هواساز اینگرسولرند p175
هواساز اینگرسولرند p175 برقی
هواساز اینگرسولرند P250
هواساز اینگرسولرند p250 بدون شافت
هواساز سولر 175 تسمه ای
هواساز سولر ۱۷۵ کوپل مستقیم
هواساز سولر 250

 

 

کمپرسور دارای 2 بخش اصلی موتورو هواساز است. دیزل استار فروشنده هر 2 بخش کمپرسورها است. کمپرسور اسکرو در کارهای صنعتی، معدنی، کارخانه ها و راه سازی استفاده می شود. هواساز با نام های واحد باد یا اسکرو نیز شناخته می شود. نام گذاری اسکرو روی این دستگاه به خاطر شکل حلزونی این دستگاه است. نام های دیگر هواساز اسکرو، واحد بار اسکرو یا خوده کلمه اسکرو است. هواساز یا همان اسکرو با چرخش هوای فشرده ایجاد می کند، چرخش می تواند با محرک موتور دیزلی یا الکتروموتور برقی باشد. تمامی هواساز های دیزل استار مناسب هر 2 مدل محرک ذکر شده هستند. کمپرسور اسکرو بدون نیاز به مخزن هوای فشرده را تولید میکند و همانند سایر کمپرسور های نیازی به مخرن و جمع آوری هوا و متراکم سازی ندارد. واحد باد اسکرو هوا فشرده را در لحظه تولید می کند.

هواسازی وظیفه فشرده‌سازی هوا و افزایش فشار آن را بر عهده دارد و یکی از بخش‌های اصلی کمپرسور به شمار می‌آید. بخش هواساز اسکرو که با نام‌های واحد بار اسکرو یا ایرند کمپرسور نیز شناخته می‌شود نوعی هواساز است که از دو روتور مارپیچ برای فشرده کردن هوا استفاده می‌کند. هواسازهای اسکرو به دلیل راندمان بالا، صدای کم و طول عمر بالای خود در مقایسه با هواسازهای پیستونی، محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند.

کمپرسور از دو بخش اصلی هواساز و موتور تشکیل می‌شود که هر دو توسط دیزل استار به فروش می‌رسند. انتخاب محصولات باکیفیت برای هر دو بخش ضروری است چرا که محصولات نامرغوب باعث می‌شوند تا عملکرد دستگاه مختل شده و کارایی مناسبی نداشته باشند.

برای خرید محصولات باکیفیت از بهترین برندها تنها لازم است با کارشناسان ما در مجموعه دیزل استار در تماس باشید.

معرفی هواسازهای اسکرو

بخش هواسازی در کمپرسور وظیفه مهمی را بر عهده دارد. به وسیله آن تامین هوای فشرده برای ابزارهای بادی فراهم می‌شود. بسیاری از ابزارهای صنعتی مانند دریل‌های بادی از هواسازهای کوچک استفاده می‌کنند. علاوه بر آن، این بخش با ایجاد هوای فشرده به پاک کردن گردوغبار و آلودگی از سطح کمک کرده و محیطی تمیز برای انجام فعالیت‌های دقیق صنعتی را فراهم می‌کند. عملکرد پنوماتیک هواساز کمپرسور اسکرو در بسیاری از سیستم‌های صنعتی مانند سیستم‌های ترمز استفاده می‌شود.

 

قیمت هواساز

قیمت هواساز برحسب عوامل مختلفی مشخص می‌شود. شما همواره می‌توانید برای استعلام قیمت به روز کمپرسور اسکرو با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

عواملی که می‌توانند بر قیمت این قطعه تأثیرگذار باشند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • برند و کیفیت قطعات: هر یک از برندها از فناوری و مواد اولیه مختلفی ممکن است در ساخت هواساز استفاده کنند. این مسئله باعث می‌شود تا قیمت تمام شده قطعه کم یا زیاد باشد.
  • ظرفیت و دبی هوا: ظرفیت و دبی هواساز یکی از عوامل اصلی تعیین‌کننده قیمت این قطعه به شمار می‌آید. هر چند میزان ظرفیت بالاتر باشد، قیمت نیز افزایش پیدا می‌کند.
  • نوسانات ارزی: از آنجایی که این قطعات توسط سازندگان خارجی تهیه و تولید می‌شوند، وارد کردن آنها به کشور نیاز به ارز دارد و نوسانات بازار ارز بر قیمت نهایی قطعات تاثیر گذار خواهد بود.

 

سفارش و خرید هواساز (کمپرسور اسکرو)

شما می‌توانید ایرند کمپرسور ساخته شده توسط شرکت‌های بزرگ فعال در کشورهای آلمان، ایتالیا، فنلاند، انگلستان و چین را از مجموعه دیزل استار تهیه کنید. برای سفارش و خرید هواساز (کمپرسور اسکرو) با شرکت دیزل استار در تماس باشید تا مراحل سفارش و خرید را به راحتی انجام دهید. مشاوران در زمینه انتخاب قطعه مناسب شما را راهنمایی کرده و کاتالوگ قطعات همراه با لیست قیمت‌ها را برای شما ارسال خواهند کرد.

برندهای معروف تولیدکننده هواساز

در بخش محصولات هواساز (کمپرسور اسکرو) وب‌سایت دیزل استار می‌توانید انواع برندهای مختلف را مشاهده کنید. چندین کشور در زمینه تولید و مونتاژ کمپرسور اسکرو فعالیت می‌کنند که هر یک ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند.

هولمن (Holman)

شرکت هولمن در سال ۱۹۴۸ در انگلستان تاسیس شد. این شرکت در ابتدا به تولید کمپرسورهای پیستونی می‌پرداخت، امّا با گسترش فعالیت‌های خود و با به‌کارگیری فناوری‌های جدید، به تولید انواع هواسازهای اسکرو نیز روی آورد.

هولمن یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کمپرسور محصولات خود را در ظرفیت‌های مختلف تولید کرده است. شما می‌توانید انواع محصولات این شرکت را در سایت دیزل استار مشاهده کنید.

کایزر

شرکت کایزر kaeser آلمان نیز از تولیدکنندگان برجسته کمپرسورهای اسکرو است. این کمپرسورها از تکنولوژی پروفایل سیگما بهره می‌برند که طراحی خاص و ابداعی مهندسان کایز در دهه ۷۰ میلادی است. این تکنولوژی، شکی از روترهای نر و ماده نامتقارن را به کار می‌گیرد تا هدر رفت هوای فشرده را به حداقل برساند.

کمپرسورهای ساخته شده توسط این شرکت در مدل‌های مختلفی با ظرفیت‌ها و فشارهای متفاوت تولید می‌شوند. این کمپرسورها مناسب برای مصارف مختلف از جمله صنایع، کارگاه‌ها، کلینیک‌ها و سایر مکان‌ها هستند.

سولر (Sullair)

برند سولر در سال ۱۹۶۵ در شهر میشیگان سیتی، ایندیانا تاسیس شد و از آن زمان با یک شبکه بین‌المللی گسترده، به مشتریان خود در هر کجای جهان خدمت رسانی می‌کند. البته قطعات تولید شده توسط این شرکت به طور مستقیم وارد ایران نمی‌شود؛ اما شما می‌توانید محصولات تولید شده توسط این برند را از مجموعه دیزل استار تهیه کنید.

کمپرسورهای اسکرو سولر، طراحی بادوام و مقاومی دارد و یکی از گزینه‌های مطمئن و کارآمد در صنعت و تجارت محسوب می‌شوند. تنوع ظرفیت‌های محصولات این برند باعث شده تا مشتریان مختلفی به سمت آن جذب شوند.

ROTORCOMP

می‌توان گفت برند ROTORCOMP یکی از مشهورترین برندها تولیدکننده هواساز (کمپرسور اسکرو) است. یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه فشار هوا و گاز که در سال ۱۹۷۷ در آلمان تاسیس شد.  این شرکت به عنوان تولیدکننده اصلی مجموعه‌های پیچی EVO® و واحدهای کوچک EVO®-NK برای کاربردهای کمپرسور هوا ثابت، متحرک و ویژه شناخته می‌شود. قطعات ساخته شده توسط این شرکت با کارایی بی‌نظیر، سطح نویز کم و باکیفیت بالا ارائه و عرضه می‌شوند.

 

نگاهی به تاریخچه و اهمیت کمپرسور اسکرو

اولین ایده کمپرسور اسکرو در سال ۱۸۷۸ توسط هنر واتسون مطرح شد. شرکت SRM بود که برای اولین بار آن را طراحی کرد. با این حال این محصول تا سال ۱۹۰۵ تکمیل نشد. در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ بود که به‌کارگیری نوع اسکرو افزایش پیدا کرد.

در دهه ۱۹۶۰ کمپرسورهای اسکرو روغنی معرفی شدند. عملکرد روان‌تر و ارتعاش کمتر، راندمان حجمی بالاتر و سایش و پارگی کمتر باعث شده تا بتوانند با کمپرسورهای پیستونی سنتی رقابت کنند.

انواع هواساز (کمپرسور اسکرو)

هواسازهای اسکرو روغنی از روغن برای روانکاری روتورها و آب‌بندی محفظه استفاده می‌کنند. این نوع هواساز معمولاً کارآمدتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر از هواسازهای اسکرو بدون روغن هستند. با این حال، آنها همچنین می‌توانند ذرات روغن را به هوای فشرده وارد کنند که ممکن است برای برخی از کاربردها مناسب نباشد. برای خرید این نوع هواساز با مجموعه دیزل استار در تماس باشید.

هواسازهای اسکرو بدون روغن از هیچ روغنی در فرایند فشرده‌سازی استفاده نمی‌کنند. این نوع هواساز هوای فشرده تمیزتر و باکیفیت‌تری را تولید می‌کند، اما معمولاً گران‌تر و کمتر کارآمد از هواسازهای اسکرو روغنی هستند.

اجزای فنی هواساز

واحد هواساز اسکرو شامل چند بخش اصلی می‌شود:

  • سیلندر
  • روتورهای ماده و نر
  • خروجی هوا
  • آنلودر (مکش هوا به درون واحد)
  • پوشش غلاف
  • فیلتر هوا
  • یاتاق‌های رانشی و شعاعی

مشخصات فنی هواساز اسکرو

مشخصات فنی هواساز اسکرو بسته به نوع، مدل و سازنده آن متفاوت است. با این حال، برخی از مشخصات فنی رایج در هواسازهای اسکرو عبارت‌اند از:

  • ظرفیت: ظرفیت هواساز اسکرو بر حسب لیتر در دقیقه (L/min) یا مترمکعب در دقیقه (m3/min) اندازه‌گیری می‌شود و نشان دهنده حجم هوای فشرده‌ای است که می‌تواند در یک دقیقه تولید کند.
  • فشار: فشار هواساز اسکرو بر حسب بار (bar) یا پوند بر اینچ مربع (psi) اندازه‌گیری می‌شود.
  • قدرت: قدرت هواساز اسکرو بر حسب کیلووات (kW) یا اسب بخار (hp) تعیین خواهد شد.
  • سرعت: سرعت هواساز اسکرو بر حسب دور در دقیقه (RPM) اندازه‌گیری شده و نشان دهنده میزان سرعت چرخش روتورها است.
  • درجه حرارت: درجه حرارت هواساز اسکرو بر حسب درجه سانتیگراد (°C) یا درجه فارنهایت (°F) مشخص می‌شود.
  • سطح صدا: سطح صدا هواساز اسکرو با دسی‌بل (dB) نمایش داده می‌شود.

شما می‌توانید مشخصات فنی تمامی هواسازهای موجود در وب‌سایت دیزل استار را مشاهده کرده و با توجه به نیاز خود گزینه مناسب را انتخاب کنید. اگر نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه انتخاب و خرید هواسازهای اسکرو را دارید، با ما در ارتباط باشید.

معرفی چند مدل از کمپرسور اسکرو

برندهای متنوعی به تولید هواساز کمپرسور اسکرو پرداخته‌اند و هر یک از این محصولات ویژگی‌های خاص خود را دارند. در ادامه به معرفی برخی از آنها خواهیم پرداخت.

هواساز Holman EK 175 MG

این محصول شرکت Holman  400 مترمکعب بر دقیقه هوا تولید می‌کند. فشار کاری آن معادل ۸ بار است و قدرت بالایی را ارائه می‌دهند. می‌توان از آن همراه با موتورهای دویتس برای تولید فشار هوای بالا استفاده کرد.

هواساز ROTORCOMP EV09-G

یک کمپرسور اسکرو روغنی ساخت کشور آلمان که هوای ۸.۴ مترمکعب در دقیقه را تولید می‌کند. این دستگاه با فشار کاری ۱۵ بار مناسب برای دستگاه‌های سبک خواهد بود.

هواساز کایزر SIGMA 1A/ 150

این قطعه ساخت شرکت کایزر آلمان است که فشار کاری ۸ بار را داشته و حجم هوایی معادل ۱۵۰ مترمکعب در دقیقه را تولید می‌کند. از آن می‌توان در مکان‌های مختلفی از جمله کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و ساختمان‌های مسکونی استفاده کرد.

کاربردهای هواساز

هواساز اسکرو یا ایرند کمپرسور در صنایع مختلفی کاربرد دارد، از جمله:

  • صنایع داروسازی
  • نیروگاه‌ها
  • صنایع پتروشیمی
  • معادن
  • صنایع نساجی
  • صنایع غذایی
  • صنایع چاپ و بسته‌بندی

 

مزایا و معایب هواساز اسکرو

مزایای به‌کارگیری هواساز اسکرو در مقابل با پیستون‌های سنتی بسیار است با این حال، معایبی نیز به همراه دارد که در ادامه آورده‌ایم:

مزایا معایب
راندمان بالا هزینه اولیه نسبتاً بالا
عملکرد روان و بدون لرزش حجم صدا وابسته به نوع مدل متغیر است
عمر طولانی و نیاز به تعمیر و نگهداری کم نیاز به روغن در نوع اسکرو روغنی
تنوع و نصب آسان حساسیت به دمای بسیار بالا و بسیار پایین

 

بسیاری از معایب آن را می‌توان به راحتی برطرف کرد. همچنین، با خرید از دیزل استار همواره می‌توانید این محصولات را با قیمتی مناسب خریداری کنید.

سوال‌های متداول

هواساز اسکرو چیست؟

هواساز اسکرو نوعی کمپرسور هوا است که از دو روتور مارپیچ برای فشرده‌سازی هوا استفاده می‌کند.

چگونه می‌توان هواسازهای مناسب را انتخاب کرد؟

میزان هوای فشرده مورد نیاز، نوع کاربرد، بودجه و فضای موجود بر انتخاب هواسازهای اسکرو مناسب تاثیر گذار هستند.

مزایای استفاده از هواسازهای اسکرو چیست؟

راندمان بالا، عملکرد روان، قابلیت اطمینان و تنوع از جمله مزایای این محصولات هستند.

نام محصول قیمت
هواساز اینگرسولرند p250 بدون شافت  85،000،000 میلیون تومان
هواساز اینگرسولرند p175  75،000،000 میلیون تومان
هواساز اینگرسولرند p175 برقی 75،000،000 میلیون تومان
هواساز ROTORCOMP EV09-G  65،000،000 میلیون تومان
هواساز سولر ۱۷۵ کوپل مستقیم  60،000،000 میلیون تومان
هواساز کایزر ۱۷۵/۵۸۰  60،000،000 میلیون تومان
هواساز 300TAMROTOR  70،000،000 میلیون تومان
هواساز کایزر Sigma 28  60،000،000 میلیون تومان
هواساز 185  75،000،000 میلیون تومان
هواساز اینگرسولرند P250  80،000،000 میلیون تومان
هواساز کایزر 185  70،000،000 میلیون تومان
هواساز سولر 175 تسمه ای  60،000،000 میلیون تومان
هواساز سولر 250  70،000،000 میلیون تومان
هواساز کایزر 375  90،000،000 میلیون تومان
هواساز کایزر SIGMA 1A/ 150  40،000،000 میلیون تومان
هواساز هولمن ۴۰۰  90،000،000 میلیون تومان
هواساز هولمن EK123 NG/ 250  50،000،000 میلیون تومان
هواساز هولمن کوپل مستقیم/ ۱۷۵  50،000،000 میلیون تومان
هواساز هولمن EK100NG  40،000،000 میلیون تومان
هواساز 100ALVP  40،000،000 میلیون تومان