تامین کننده انواع موتورهای دیزلی | ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷
تامین کننده انواع موتورهای دیزلی | ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷

شیراز، انتهای کمربندی جنب جایگاه سوخت خسروانی

لیست‌ بررسی یا طراحی چک لیست برای سیستم برق پشتیبان/ اضطراری

آنچه در این مقاله می خوانید:

ساختمان‌هایی مانند بیمارستان‌ها و مراکز داده می‌توانند به طور خاص برای استفاده از برق حیاتی طراحی شوند. این سیستم‌های بزرگ به عنوان سیستم‌های برق پشتیبان شناخته می‌شوند و معمولاً مجهز به سیستم‌های برق بدون وقفه (UPS) و تجهیزات پیشرفته دیگر هستند. در عوض، سایر ساختمان‌های صنعتی ممکن است تنها برای بخشی از عملیات حیاتی خود به برق پشتیبان نیاز داشته باشند و برخی از آن‌ها فقط سیستم‌های اضطراری برای ایمنی را نصب می‌کنند.

برق پشتیبان به طور کلی با سیستم‌های بزرگ‌تری که امکان ادامه کار ساختمان در زمان قطع برق را فراهم می‌کنند، مرتبط است. برق اضطراری معمولاً با ساختمان‌هایی همراه است که برای ایمنی، آسانسور و نور اضطراری برق دارند. انجمن ملی حفاظت از آتش‌نشانی (NFPA) الزامات هر نوع ساختمان را تعریف می‌کند. آن‌ها چک‌لیست مخصوص هر کسب‌وکاری ایجاد نمی‌کنند، اما دستورالعمل‌هایی برای ایجاد آن ارائه می‌دهند.

به عنوان مدیر تسهیلات، تکنسین یا مهندس، بررسی چک‌لیست‌های موجود برای اطمینان از کامل و صحیح بودن آن‌ها بسیار مهم است. اگر کسی فرآیند ایجاد چک‌لیست را درک کند، بررسی یک چک‌لیست موجود بسیار آسان‌تر خواهد بود. هنگامی که یک صنعت از یک ساختمان اجاره‌ای به ساختمان دیگری نقل مکان می‌کند، تمام اسناد مربوط به نگهداری و آزمایش برق اضطراری یا برق پشتیبان باید برای صحت بررسی شوند. گاهی اوقات این اسناد در دسترس نیستند یا وجود ندارند، در این صورت باید یک سند جدید ایجاد شود.

  • ایجاد لیست تجهیزات شامل موارد زیر است: ژنراتور(ها)، کلید انتقال خودکار (ATS)، فیوزها، کنترل‌ها و تابلوهای توزیع. بسیاری از سیستم‌های بزرگ‌تر و ژنراتورهای داخلی دارای سیستم‌های پشتیبان یا کمکی هستند. برای شناسایی این تجهیزات، به نقشه‌ها و مدارهای الکتریکی ساختمان مراجعه کنید و مدل و شماره سریال هر قطعه را یادداشت کنید.
  • سپس، یک لیست بازرسی و نگهداری تهیه کنید. تولیدکنندگان تجهیزات معمولاً نگهداری مورد نیاز برای اطمینان از عملکرد صحیح را منتشر می‌کنند، بنابراین تمام اطلاعات لازم را جمع‌آوری کنید. ساختمان‌هایی که نیازهای برق بحرانی دارند ممکن است چندین لیست بازرسی داشته باشند که به سیستم‌های مختلف تقسیم شده‌اند. این لیست‌ها می‌توانند شامل بازرسی‌های خاص صنعتی باشند که در اطلاعات تولیدکننده پوشش داده نشده‌اند.
  • تمام وظایف، بازرسی‌ها و آزمایش‌ها باید توسط تکنسین‌های متخصص انجام و مستندسازی شوند.

در بیشتر مواقع، سیستم برق اضطراری یا پشتیبان خارج از توانایی پرسنل شرکت است. دیزل استار بیش از 10 سال تجربه در زمینه ژنراتور دارد. ما می توانیم خدمات نگهداری، تست و عیب یابی برای ژنراتور و سیستم های شما ارائه دهیم.

ساختمان‌هایی با نیازهای حیاتی به برق

هر صنعتی که نمی‌تواند قطع برق را حتی برای مدت کوتاهی تحمل کند، در دسته نیازمندی‌های حیاتی برق قرار می‌گیرد. بیمارستان‌ها، مراکز داده، تولید دارو، مجتمع‌های ارتباطی، زندان‌ها و کارخانه‌های ذوب آهن نمونه‌هایی از این مشاغل هستند. مفهوم سیستم برای همه نیازمندی‌های حیاتی برق یکسان است: حفظ برق عملیاتی در زمان قطع برق شبکه، بدون هیچ‌گونه ضرری به تجهیزات مشخص شده. همه این سیستم‌ها شامل پیکربندی‌های زیر هستند:

  • ژنراتور: معمولاً با سوخت دیزل یا گاز طبیعی (NG) کار می‌کند. چندین ژنراتور می‌توانند به صورت موازی برای تأمین نیازهای سیستم به کار گرفته شوند.
  • یو پی اس: به عنوان باتری پشتیبان شناخته می‌شود و در زمان قطع برق، بار را تا زمان شروع ژنراتور(ها) تأمین می‌کند.
  • توزیع و کنترل: شامل فیوزهای اتوماتیک و تابلوهای توزیع با قابلیت کنترل دیجیتال است.
  بهترین موتور برق برای جوشکاری

بیشتر تجهیزات هر یک از سیستم‌های فوق نیازمند تعمیر و نگهداری و تست هستند. در ادامه، تعمیر و نگهداری و تست برای کاربردهای مختلف ژنراتورها توضیح داده خواهد شد.

یو.پی.اس

این سیستم‌ها به منظور پاسخگویی به نیازهای خاص ساختمان طراحی شده‌اند. پیکربندی سیستم ممکن است تغییر کند، اما برخی از تجهیزات پایه که باید به فهرست اضافه شوند عبارتند از:

  • باتری‌ها: در زمان قطع برق، تا زمانی که ژنراتور شروع به کار کند، برق مورد نیاز شبکه را تأمین می‌کنند. باتری‌ها می‌توانند از نوع سرب-اسیدی یا نیکل-کادمیوم باشند.
  • شارژر باتری: که گاهی اوقات به عنوان مبدل شناخته می‌شود، وظیفه شارژ بانک باتری را بر عهده دارد و می‌تواند دارای نظارت الکترونیکی و نشانگر خطا باشد.
  • اینورترها: جریان مستقیم (DC) را به جریان متناوب (AC) تبدیل می‌کنند تا بتوان از آن در شبکه برق استفاده کرد.
  • سوئیچ انتقال خودکار (ATS): وظیفه تغییر منبع تغذیه از باتری به شبکه برق را در هنگام قطعی برق بر عهده دارد. پس از روشن شدن ژنراتور، بار از باتری به ژنراتور منتقل می‌شود و با بازگشت برق شهری، بار از ژنراتور به شبکه اصلی منتقل می‌شود.

توزیع و کنترل

تابلوهای توزیع دارای کلیدهایی هستند که برق را به تابلوهای اصلی تأمین می‌کنند. این کلیدها می‌توانند به صورت دستی یا با کنترل خودکار عمل کنند. تابلوهای اصلی مجهز به فیوزهای مجزا برای محافظت از مدارها هستند.

سیستم‌های کنترل پیشرفته شامل برنامه‌های نرم‌افزاری هستند که تمامی سیستم‌ها و اجزا را به یکدیگر متصل می‌کنند، که این امکان را به اپراتور می‌دهد تا همه سیستم‌ها را از یک نقطه کنترل کند. همچنین، لازم است که هر قطعه تجهیزات با چک لیست مربوطه شامل بررسی‌های توصیه‌شده توسط سازنده و بررسی‌های الزامی صنعت وارد شود.

  قیمت موتور برق گازوئیلی

کاربردهای ژنراتورهای داخلی

ژنراتورهای داخل ساختمان از شرایط جوی ایمن هستند. ساختمان‌هایی که به طور خاص برای نیازهای توان بحرانی طراحی شده‌اند، می‌توانند چندین ژنراتور داشته باشند که توسط یک پنل موازی کنترل می‌شوند. وجود یک ژنراتور اضافی در کنار سایر ژنراتورها، امری رایج است.

ژنراتور از یک موتور، دینام (انتهای ژنراتور) و سیستم خنک‌کننده موتور تشکیل شده است. همه این قطعات بر روی یک اسکید برای نصب و راه‌اندازی آسان قرار گرفته‌اند. سازنده ژنراتور، چک لیست تعمیر و نگهداری مورد نیاز را ارائه می‌دهد و الزامات صنعت، معیارهای تست را برای ایجاد چک لیست مشخص می‌کند.

هر ژنراتور برای راه‌اندازی نیاز به سیستم‌های پشتیبانی دارد و تجهیزات این سیستم‌ها باید به چک لیست اضافه شوند. برخی از نمونه‌های تجهیزات در سیستم‌های پشتیبانی عبارتند از:

  • گازهای خروجی موتور: این گازها از طریق اگزوز و صدا خفه‌کن به خارج از ساختمان هدایت می‌شوند. بررسی نشت گازها در طول تست ژنراتور باید در چک لیست گنجانده شود.
  • سیستم خنک‌کننده موتور: موتور توسط رادیاتور خنک می‌شود که هوای تازه از بیرون را دریافت می‌کند. دریچه‌های خودکار هنگام روشن شدن موتور باز می‌شوند و بازرسی و آزمایش عملکرد اجزا در لیست چک قرار دارد.
  • مبدل حرارتی (HEX): ژنراتورهایی که در فضاهایی قرار دارند که دسترسی به هوای بیرون برای خنک‌سازی رادیاتور وجود ندارد، از پیکربندی HEX استفاده می‌کنند. مایع خنک‌کننده موتور از طریق HEX عبور داده می‌شود تا خنک شود و این سیستم معمولاً دارای یک لیست بررسی اختصاصی است.
  • سیستم تأمین سوخت: مخازن روزانه نیازهای موتور ژنراتور را تأمین می‌کنند. وقتی سطح سوخت مخزن روزانه به زیر حد مشخصی می‌رسد، یک پمپ فعال می‌شود و مخزن روزانه را از مخزن اصلی پر می‌کند. ممکن است به بیش از یک چک لیست نیاز باشد، از جمله آزمایش کیفیت سوخت برای مخازن روزانه و مخزن اصلی.
  • استفاده از پنل‌های موازی: این امکان را فراهم می‌کند که بیش از یک ژنراتور به صورت موازی برای تأمین شبکه متصل شوند. پنل‌ها باید مطابق با دستورالعمل‌های سازنده تمیز و آزمایش شوند.

در زمان کارکرد ژنراتور در زمان قطع برق، سیستم باید مورد بازرسی قرار گیرد. دستورالعمل‌ها و بازرسی از کلیه سیستم‌ها در حین کارکرد توسط سازنده هر دستگاه ارائه می‌شود و تمام خوانش‌ها باید ثبت شوند. لیست چک عمدتاً از تجهیزات سازنده و استانداردهای صنعتی جمع‌آوری شده است. دیزل استار وظایف تعمیرات را بر اساس لیست چک‌های ایجاد شده انجام می‌دهد و می‌تواند در طراحی آن‌ها نیز کمک کند.

کاربردهای ژنراتورهای خارج از منزل

موتور، سیستم خنک‌کننده موتور و دینام (قسمت ژنراتور) همه بر روی یک اسکید نصب شده‌اند، مشابه کاربردهای داخلی. یک مخزن سوخت درون چهارچوب قرار می‌گیرد و یک محفظه ضد آب یا مقاوم در برابر آب و هوا با عایق صدا، ساختار را احاطه می‌کند. این واحد مستقل آماده نصب بر روی یک سطح صاف و اتصال به شبکه برق اضطراری یا پشتیبان است.

  قدرت موتور پرکینز 6 سیلندر

چندین ژنراتور می‌توانند به صورت موازی کار کنند و برق هر ژنراتور با قابلیت کنترل به یک ساختمان هدایت می‌شود. محفظه توسط یک فروشنده خارجی به سازنده ژنراتور ارائه می‌شود و آن‌ها تعمیرات و نگهداری مورد نیاز خارج از تعمیرات و نگهداری سازنده را منتشر می‌کنند. شرایط آب و هوایی شدید نیز به وظایفی که باید انجام شوند، کمک می‌کند. برخی از بررسی‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • قفل‌ها و درها: باید به درستی کار کنند و نشتی آب از بیرون وجود نداشته باشد. چراغ‌های داخلی باید روشن شوند و باتری‌های استارت موتور در حال شارژ باشند.
  • سیستم سوخت: مخازن سوخت باید پر باشند و توصیه می‌شود آب موجود در سوخت بررسی شود. تحلیل سوخت برای یافتن زباله و مواد خارجی نیز ضروری است.
  • سیستم خنک‌کننده: رادیاتور باید عاری از هرگونه آشغال باشد و تست لولاهای خنک‌کننده انجام شود. همچنین، بازرسی تمامی قطعات مکانیکی برای سایش الزامی است.
  • هوا سرد: گرم‌کن بلوک موتور باید در شرایط عملیاتی و فعال در طول فصل زمستان باشد. برف و یخ نباید روی دریچه‌های خنک‌کننده، دریچه‌های ورودی، اگزوز یا درها جمع شوند. در شرایط سرمای شدید ممکن است نیاز به استفاده از ضد یخ در سوخت باشد.
  • کنترل‌کننده‌های بیرونی: باید از نظر عدم نفوذ آب و هوا بررسی شوند. تمام تجهیزات در خانواده کنترل و توزیع باید مطابق با الزامات، نگهداری و آزمایش شوند.
  • آزمایش‌های عملیاتی: شامل آزمایش‌های استاندارد موتور و ژنراتور است. سطح سوخت در مخزن باید در حین کار بررسی شود و اطلاعات مربوط به فروشنده سوخت باید در دسترس باشد. همچنین، منطقه باید عاری از موانع باشد.

خلاصه

هنگام بررسی یا طراحی چک لیست برای سیستم برق پشتیبان/اضطراری، هر جزء باید نگهداری و آزمایش شود. تمام تجهیزات، از کنترل‌های ژنراتور تا سیستم‌های پشتیبانی، به عنوان حلقه‌هایی در یک زنجیره به یکدیگر متصل و مرتبط هستند. اگر یک حلقه در این زنجیره نگهداری و آزمایش نشود، ممکن است دچار خرابی شود. یک گسست در حلقه زنجیره تولید برق می‌تواند منجر به خاموشی ژنراتور در زمان قطع برق شود. بنابراین، سیستم کامل را تجزیه و تحلیل کنید، آن را به بخش‌های عملیاتی تقسیم کنید و چک لیست را ایجاد کنید.

دیزل استار

دیزل استار

دیزل استار ارائه دهنده‌ی انواع موتور و ماشین‌آلات کامینز، دویتس، ولوو، کوماتسو، کاترپیلار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع موتورهای دیزلی با مهندس مردان

1- کوماتسو
2- کامینز
3- بنز
4- یانمار
5- کاترپیلار
6- ...

👇تماس بگیرید.👇