تامین کننده انواع موتورهای دیزلی | ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷
تامین کننده انواع موتورهای دیزلی | ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷

شیراز، انتهای کمربندی جنب جایگاه سوخت خسروانی

راهنمای خرید دیزل ژنراتور | محاسبه توان مورد نیاز و انتخاب نوع سوخت

راهنمای خرید دیزل ژنراتور
آنچه در این مقاله می خوانید:

راهنمای خرید دیزل ژنراتور شامل نکاتی است که خرید این دستگاه‌ را حتی با وجود گزینه‌های متعدد پیش رو آسان می‌‌کند. اولین سؤالی که باید هنگام خرید این دستگاه بپرسید این است که انتظار چه کاربردی را دارید؟ بر این اساس می‌توانید از بین انواع خانگی و صنعتی و همین‌طور انواع اضطراری، پرایم و دائم گزینه ایدئال را انتخاب کنید.

در قدم بعدی باید جریان برقی را محاسبه کنید که دستگاه قرار است متحمل شود. دیزل ژنراتورها در دو نوع تک‌فاز (با قدرت کمتر) و سه‎‌فاز (با قدرت بیشتر) تولید می‌شوند. نوع سوخت پارامتر دیگری است که باید بر اساس شرایط و نیازهای خود در مورد آن تصمیم بگیرید.

بودجه در دسترس نیز عامل مهمی در انتخاب گزینه مناسب است. هر چه بودجه بیشتری داشته باشید، می‌توانید امکانات بیشتری را از دستگاه بخواهید. اما اگر می‌خواهید نکات و جزئیات بیشتری را درباره نحوه انتخاب دستگاه دیزل ژنراتور بدانید، در این مطلب از دیزل استار همراه ما باشید.

        راهنمای خرید دیزل ژنراتور
انواع از نظر قدرت
  • خانگی
  • صنعتی
انواع از نظر ساعات قابل استفاده
  • اضطراری
  • پرایم
  • دائم‌
نوع سوخت
  • گازی
  • دیزلی
  • بنزینی
  • گازوئیلی
انواع بر اساس توان و قدرت
  • تک‌فاز
  • سه‌فاز
مراحل خرید
  • انتخاب نوع دستگاه
  • تعیین میزان توان مورد نیاز
  • انتخاب نوع سوخت دستگاه
  • تعیین میزان بودجه
  • توجه به قابلیت‌ها و امکانات بیشتر دستگاه
  • توجه به خدمات پس از فروش

 

راهنمای انواع دیزل ژنراتور

اولین موردی که باید در راهنمای خرید دیزل ژنراتور درباره آن صحبت کنیم، نوع دستگاه است. این دستگاه‌ها از دو جنبه دسته‌بندی می‌شوند. دسته‌بندی اول خانگی یا صنعتی بودن آنها است که قدرتشان را تعیین می‌کند. دوم نیز توانی است که در تعداد ساعات کار دارند. در ادامه این دسته‌بندی‌ها را می‌بینیم.

دسته‌بندی بر اساس قدرت

این دستگاه‌ها بر اساس قدرت و کاربردی که دارند، به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند. اگر در تعیین نوع دستگاه مورد نیازتان تردید دارید، می‌توانید با کارشناسان دیزل استار مشورت کنید.

  تعمیر دیزل ژنراتور

1- خانگی

این دستگاه‌ها در مواقعی که برق شهری قطع می‌شود، می‌توانند برق مورد نیاز دستگاه‌ها و تجهیزات خانگی را تأمین کنند. توان این دستگاه‌ها نسبتاً کم و بین 5 تا 50 KW است.

2- صنعتی

دستگاه‌هایی قوی‌تر که برای استفاده در مراکز صنعتی، تجاری، راه‌سازی، فناوری اطلاعات، معادن و… استفاده می‌شوند. قدرت این دستگاه‌ها بین 50 تا 3000 KW است. این دیزل ژنراتور می‌تواند به صورت ثابت یا متحرک طراحی شود. نوع متحرک آن روی یک شاسی چرخ‌دار قرار می‌گیرد.

دسته‌بندی از نظر تعداد ساعات قابل استفاده

بر اساس کاربردی که برای دستگاه در نظر دارید، به تعداد ساعات مختلفی برای فعال بودن آن نیاز خواهید داشت. از این نظر دسته‌بندی‌های زیر را در راهنمای خرید دیزل ژنراتور داریم.

1- اضطراری

می‌توان گفت کمترین ساعات کار به همین نوع تعلق دارد. نوع اضطراری یا Standby در بهترین حالت در نهایت یک ساعت کار خواهد کرد. منظور از بهترین حالت این است که فیلترهای غبارگیر دستگاه، دمای محیط و ارتفاع آن از سطح دریا مطلوب باشند. این دستگاه برای استفاده در مرغداری‌ها، صنایع غذایی، آپارتمان‌ها و… کاربرد دارند.

2- پرایم

رتبه بعدی از نظر تعداد ساعات کار به نوع Prime تعلق می‌گیرد. چنین دستگاهی می‌تواند حدود 8 ساعت کار کند. قدرت آن نیز در یان مدت‌‎زمان 90% توان نامی خواهد بود. منظور از توان نامی، عددی است که به میزان 10% کمتر از توان اضطراری است.

3- دائم‌کار

اگر این دستگاه قرار است تقریباً همیشه فعال باشد، باید نوع Continuous را انتخاب کنید. البته این دستگاه حدوداً با 60 تا 70 درصد توان نامی کار خواهد کرد. هر چه زمان بیشتری بگذرد نیز از این توان کم خواهد شد. استخراج رمزارز از موارد استفاده این نوع دستگاه‌ها است.

توان دیزل ژنراتور را چطور محاسبه کنیم؟

توان و قدرت در راهنمای خرید دیزل ژنراتور

محاسبه قدرت مورد نیاز، کلید انتخاب دستگاه مناسب

از دیگر مباحثی که باید در راهنمای خرید دیزل ژنراتور بدانید، محاسبه توان دستگاه است. به این معنی که باید توان الکتریکی دستگاه را بر اساس میزان بار الکتریکی که قرار است به دستگاه وارد شود، به دست آوریم. اگر این محاسبه را انجام ندهیم، در نهایت دستگاهی خواهیم داشت که برای تجهیزات ما عملکرد خوبی ندارد.

  بهترین موتور برق برای باغ

دیزل ژنراتورها در دو نوع تک‌فاز و سه‌فاز طراحی می‌شوند. دستگاه‌های تک‌فاز 220 ولتی و مناسب مصارف کوچک‌تر هستند. اما انواع سه‌فاز 350 ولتی هستند و برای مصارف صنعتی طراحی شده‌اند.

حالا برای محاسبه توان ابتدا باید دستگاه‌های برقی مورد نظر را در دو دسته تک‌فاز و سه‌فاز گروه‌بندی کنیم. سپس جریان برق مصرفی هر کدام را پیدا کنیم. این عدد

معمولاً روی برچسب مشخصات محصول نوشته شده است.

عدد مورد نیاز ما باید بر حسب آمپر باشد. پس اگر جریان را بر حسب واحدهای دیگر داشتید، از فرمول‌های زیر برای تبدیل آنها استفاده کنید:

تبدیل اسب بخار به کیلووات KW= HP x 0.74
تبدیل کیلوولت‌آمپر به کیلووات KW= KVA x 0.8
تبدیل کیلووات به آمپر (برای دستگاه‌های تک‌فاز)

 

A= KW x 4.54
تبدیل کیلووات به آمپر (برای دستگاه‌های سه‌فاز)

 

A= KW x 1.8

 

در قدم بعدی اعدادی را که از دستگاه‌های تک‌فاز و سه‌فاز به دست آوردید، به صورت جداگانه جمع کنید. عدد متعلق به گروه تک‌‎فاز را بر سه تقسیم کنید. سپس این عدد را با عدد مجموع دستگاه‌های سه‌فاز جمع کنید. این عدد حداکثر شدت جریان بر حسب آمپر خواهد بود.

اما برای انتخاب دستگاه مناسب، باید این عدد را بر حسب کیلووات یا کیلوولت‌آمپر داشته باشیم. پس از فرمول‌‎های زیر در راهنمای خرید دیزل ژنراتور استفاده کنید تا اعداد مربوط به توان ژنراتور را پیدا کنید:

تبدیل آمپر به کیلووات KW= A / 1.8
تبدیل آمپر به کیلووات‌آمپر KVA= A / 1.44

 

راهنمای انتخاب نوع سوخت

نوع سوخت در راهنمای خرید دیزل ژنراتور

انتخاب نوع سوخت بر اساس کاربرد مورد نظر و شرایط محیطی

از دیگر متغیرهایی که در راهنمای خرید دیزل ژنراتور باید به آن بپردازیم، نوع سوخت دستگاه است. بعضی از دیزل ژنراتورها با دیزل کار می‌کنند و بعضی با گازوئیل، بنزین یا گاز شهری.

نوع سوخت با کاربرد دستگاه نیز ارتباط دارد. برای مثال دستگاه‌‎های خانگی اغلب با گاز شهری کار می‌کنند. اما دستگاه‌هایی که برای مزارع مناسب‌اند ای کاربرد تجاری دارند، بیشتر دیزلی و بنزینی هستند.

اما اگر با تعیین کاربرد دستگاه، باز هم انتخاب‌های متعددی برای نوع سوخت داشتید، به میزان در دسترسی بودن آن سوخت توجه کنید. به عنوان مثال در مورد دیزل ژنراتوری که با گاز شهری کار می‌کند، باید به اندازه کافی و به صورت دائم به گاز دسترسی داشته باشید.

این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اگر نوع دستگاه اضطراری است، بهتر است آن را دیزلی انتخاب کنید که به‌صرفه‌

خرید انواع دیزل ژنراتور از دیزل استار

در این مطلب راهنمای خرید دیزل ژنراتور را دیدم. نوع دستگاه، توان مورد نیاز و نوع سوخت از مهم‌ترین متغیرهایی هستند که باید برای خرید این دستگاه مشخص کنید. در این بین محدودیت‌های بودجه، امکانات جانبی و خدمات پس از فروش را هم لحاظ کنید تا انتخاب مطمئن‌تری داشته باشید.

اما در کنار مرور تمام نکات بالا، می‌توانید مشاوره با متخصصان این حوزه را نیز در لیست امور خود قرار دهید. دیزل استار مشتاقانه آماده ارائه مشاوره به شما همراهان گرامی خواهد بود. برای تماس با این مجموعه یا ثبت سفارش، با شماره ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷ در ارتباط باشید.

پرسش‌های پرتکرار

1. برای دیزل ژنراتور اضطراری و دائم کدام نوع سوخت مناسب‌تر است؟

برای دستگاه اضطراری سوخت دیزلی و برای دستگاه دائمی، گازسوزی.

2. تجهیزات جانبی که بر قیمت دیزل ژنراتور تأثیر دارند کدام‌اند؟

کانوپی، خنک‌کننده خودکار، سوئیچ انتقال، تنظیم ولتاژ خودکار و… .

3. یک دیزل ژنراتور بزرگ بهتر است یا دو دیزل ژنراتور کوچک؟

اگر محدودیت بودجه ندارید و می‌خواهید از بابت تأمین همیشگی برق مطمئن باشید، دو دستگاه کوچک تهیه کنید.

  قیمت پمپ آب کشاورزی دیزلی
دیزل استار
دیزل استار

دیزل استار ارائه دهنده‌ی انواع موتور و ماشین‌آلات کامینز، دویتس، ولوو، کوماتسو، کاترپیلار

موتور دیزل ژنراتور کامینز n14
موتور دیزل میتسوبیشی 6D22
موتور نیسان RD8
پمپ هیدرولیک K3V140
دیزل ژنراتور 420 کاوا
موتور کوماتسو 250
گیربکس ZF7300
موتور mitsubishi 8DC9

نحوه انتخاب سوئیچ انتقال خودکار صحیح

مقایسه ژنراتور قابل حمل و ژنراتور ثابت

برق اولیه مداوم در مقابل قدرت آماده به کار

انتخاب مدار شکن مناسب

عملکرد موازی مجموعه ژنراتورها

دکل های تلفن همراه و مخابرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع موتورهای دیزلی با مهندس مردان

1- کوماتسو
2- کامینز
3- بنز
4- یانمار
5- کاترپیلار
6- ...

👇تماس بگیرید.👇