تامین کننده انواع موتورهای دیزلی | ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷
تامین کننده انواع موتورهای دیزلی | ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷

شیراز، انتهای کمربندی جنب جایگاه سوخت خسروانی

تنظیم موتور دیزل کامیون ها برای عملکرد بهتر

آنچه در این مقاله می خوانید:

در هر خودروی دیزلی، امکان بهبود عملکرد وجود دارد. مالکان باید همیشه نظارت منظم بر عملکرد خودرو را تضمین کنند.

بالا بردن کارایی خودروهای دیزلی برای دارندگان آن‌ها چالش بزرگی است؛ پیدا کردن مکانیک‌های دیزل مناسب برای افزایش قدرت موتور و انتخاب یک تعمیرگاه خوب دیزل در منطقه هوستون نیز تصمیمی دشوار است.

آگاهی مالکان خودروهای دیزلی از زمان و ضرورت سرویس‌های دوره‌ای، می‌تواند در تشخیص زود هنگام مشکلات مکانیکی بسیار مفید باشد. مراجعه به موقع به مکانیک متخصص خودروهای دیزلی، طول عمر خودرو را افزایش می‌دهد.

شناخت مشکلات مختلف موتورهای دیزلی، به مالکان خودرو امکان می‌دهد تا به‌طور سیستماتیک وضعیت خودرو را تحلیل و پایش کنند.

برخی از چالش‌ها به شرح زیر است:

  1. روغن اکسید شده کامیون‌هایی که به‌ندرت بین فصول کار می‌کنند، ممکن است با مشکل اکسید شدن روغن مواجه شوند. ورود هوا به روغن، واکنش‌هایی ایجاد می‌کند که می‌تواند از روغنکاری مناسب جلوگیری کند. با وجود اینکه روغن کثیف نیست، تعویض آن پس از این دوره عدم فعالیت ضروری است.
  2. تاثیرات رطوبت آب می‌تواند روغن موتور را آلوده کند و واکنش‌های نامطلوبی ایجاد نماید. اگر کامیونی مدت طولانی در مناطق مرطوب بیکار بماند، آب اضافی می‌تواند باعث صدای تق تق موتور شود. آب با افزودنی‌ها واکنش می‌دهد و اکسیداسیون را افزایش می‌دهد. همچنین می‌تواند در مکانیسم روانکاری اختلال ایجاد کرده و به دستگاه آسیب برساند.
  3. مشکل در شروع اگر روشن کردن موتور برایتان سخت است یا به اصطلاح، استارت آن با تاخیر انجام می‌شود، این مشکل رایجی است که بسیاری از دارندگان کامیون‌های دیزلی با آن مواجه شده‌اند. دشواری در روشن شدن موتور نشان‌دهنده مشکل در سیستم سوخت‌رسانی است که ناشی از کم بودن میزان تراکم است. برخی از موتورهای دیزلی هنگام استارت کمی صدا می‌دهند که طبیعی است و جای نگرانی ندارد. اما اگر روشن کردن موتور بسیار سخت باشد، زمان سرویس‌کاری مناسب فرا رسیده است.
  4. از دست رفتن قدرت موتور مشکل دیگر مربوط به سوخت، از دست رفتن قدرت موتور است. هنگام رانندگی، در استارت زدن یا شتاب گرفتن مشکل خواهید داشت. این مشکل دلایل مختلفی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به گرفتگی فیلترهای سوخت، روانکاری بیش از حد و خرابی انژکتورهای سوخت اشاره کرد.
  5. باتری‌های اسیدی ضعیف و ذخیره‌ساز باتری اسیدی سرب، عنصری مفید در سیستم استارت موتور است که اغلب بار قابل توجهی را تحمل می‌کند. عملکرد ضعیف باتری می‌تواند منجر به نقص در نسبت تراکم و در نتیجه تاثیر منفی بر سیستم استارت شود. خرابی سیستم EGR یا گیر کردن مجموعه توربو نیز می‌تواند بر توان موتور اثر بگذارد. ولتاژ جرقه‌زنی باتری نیز بسیار مهم است، چرا که موتورها هنگام استارت بار سنگینی را تحمل می‌کنند.
  6. شمعِ جرقه معیوب موتورهای دیزلی از مکانیسم متفاوتی برای احتراق مخلوط هوا و سوخت در سیلندرهای خود استفاده می‌کنند. برخلاف موتورهای بنزینی معمولی که از شمع استفاده می‌کنند، در موتورهای دیزل از شمع‌های حرارتی استفاده می‌شود که با استفاده از یک عنصر گرمایشی با مقاومت بالا، شبیه به سیم‌های المنت اجاق گاز یا توستر، مخلوط را مشتعل می‌کنند. هنگامی که شمع حرارتی به‌درستی کار نکند، به‌خصوص در هوای سرد، استارت زدن موتور دشوار می‌شود.
  7. سوخت آلوده چون گازوئیل از بنزین چگالی بسیار بیشتری دارد، به راحتی آلوده می‌شود. چهار آلاینده‌ی رایج سوخت شامل رقیق‌شدن، دوده، آب و گلیکول هستند. ورود هر یک از این آلاینده‌ها به سیستم سوخت می‌تواند به اختلال قابل توجهی در موتور منجر شود.
  8. نسبت تراکم بیش از حدبه طور متوسط، نسبت تراکم موتورهای دیزلی 20 به 1 است، در حالی که موتورهای بنزینی معمولی نسبت تراکمی حدود 8 به 1 دارند. این نسبت تراکم بالا، موتور را قوی‌تر ، نرم‌تر ، پرقدرت‌تر و کارآمدتر می‌کند، اما می‌تواند باعث بروز برخی مشکلات نیز بشود. برای مثال، می‌تواند به دلیل الگوی احتراق نامطلوب، باعث افزایش صدای ضربه در موتور و همچنین مشکلات قابل توجهی در سیستم تزریق سوخت شود.
  9. شکست ویسکوزیته وزنی دشواری در روشن کردن موتور اغلب به دلیل غلظت نامناسب روغن موتور است. در روغن‌کاری موتورهای دیزلی، غلظت روغن بسیار مهم است و در صورت تعویض نادرست روغن باید به آن توجه شود. استفاده از روغن تک‌ غلظت در هوای گرم اشکالی ندارد، اما در زمستان باید به روغن چند غلظت تغییر کرد. با این حال، بهترین گزینه استفاده از روغن چندغلظت در تمام طول سال است تا از هرگونه خطر آسیب به موتور جلوگیری شود.
  10. سر و صدا اگر صدای زیادی از موتور دیزل می‌آید، نشان‌دهنده‌ی مشکلی در آن است. موتورهای دیزل به‌طور کلی نسبت به سایر موتورها پر سر و صداتر هستند، اما اگر صدای نامنظم و کوبش مداوم در موتور را شنیدید، ممکن است نشانه‌ای از مشکل در انژکتورهای سوخت باشد که می‌تواند به‌دلیل عدم تعادل تراکم، عملکرد موتور را کاهش دهد.
  بهترین موتور برق بی صدا

سرویس و تعمیر موتور دیزل بازرسی دوره‌ای منظم می‌تواند عملکرد خودرو را بهبود بخشد. برای این منظور، برنامه‌ای برای بازدید و بررسی سیستم خودرو در موارد زیر تنظیم کنید:

هر 5000 مایل یا 6 ماه

  • روغن و فیلتر را عوض کنید
  • شاسی را روغن کاری کنید
  • مایعات را بررسی کن
  • فشار باد لاستیک‌ها را چک کنید
  • تمامی تسمه‌ها و شیلنگ‌ها را بررسی کنید

هر 10000 کیلومتر یا سالانه

  • بررسی تشخیصی
  • هر 10 هزار کیلومتر یا هر سه بار تعویض روغن، فیلتر سوخت را تعویض کنید.
  • روغن و فیلتر را عوض کنید
  • شاسی را روغن کاری کنید
  • فیلتر هوا را چک کنید
  • لنت ترمز و چرخ‌ها را بررسی کنید
  • تمامی تسمه‌ها و شیلنگ‌ها را بررسی کنید
  • لوله‌های سیستم خنک‌کننده را بررسی کنید، و سیالات (مانند فرمان، گیربکس و ترمز) را از نظر پاکیزگی و pH مناسب کنترل کنید.
  • خودرو را از نظر نشت و مشکلات دیگر بررسی کنید.
  • چرخ‌ها را بچرخانید یا تعویض کنید

باید مطمئن شوید که گروه سرویس موتور دیزل دارای مدارک زیر است:

  • تکنسین‌های دیزل دارای گواهینامه
  • خدمات فوری
  • جدیدترین تجهیزات تشخیصی

شرکت‌هایی هستند که در سرویس و نگهداری کامیون‌های سبک و متوسط تخصص دارند و می‌توانند در تعمیر و نگهداری ناوگان شما به شما کمک کنند. پنج دلیل برای انجام تعمیر و نگهداری ناوگان عبارتند از:

  1. فیلترهای هوای ورودی تعویض شدند مصرف روغن خودرویتان را کنترل کنید. اگر متوجه شدید که خودروی شما بیش از حد روغن دیزل مصرف می‌کند، این نشان می‌دهد که نیاز به تعمیر دارد.
  2. نشت اگزوز تعمیر شد گاهی اوقات سیستم اگزوز خودرو دچار نشتی می‌شود و گاز خطرناک مونوکسید کربن وارد موتور می‌شود. بنابراین، باید در اولین مشاهده نشتی، سیستم اگزوز تعمیر شود.
  3. وسیله نقلیه را مرتب استفاده کنید اگر خودروی شما مدت طولانی بدون استفاده بماند، سیلندر موتور خراشیده می‌شود. در این صورت، فوراً به موتور رسیدگی کنید.
  4. بررسی موتورها و مکانیسم‌های سوخت‌رسانی از نظر نشتی قبل از نصب قطعات جدید یا تغییر نوع سوخت، تیم فنی دیزل موتور و سوخت را بررسی و هرگونه نشتی دیزل یا روغن را قبل از هرگونه تغییر یا تعمیر برطرف می‌کنند.
  5. گازوئیل با کیفیت باید دقت کنید که موتور کامیون شما با بهترین کیفیت گازوئیل کار کند. گازوئیلی را انتخاب کنید که میزان گوگرد آن پایین باشد و به آسانی در دسترس باشد.
  خرید و فروش دیزل ژنراتور دست دوم

محبوبیت و استفاده گسترده از خودروهای دیزلی به دلیل راندمان بالای سوخت آن‌هاست. هزینه نگهداری آن‌ها نیز مقرون به صرفه است. چکاپ منظم سیستم، بهترین راه برای محافظت از خودرو در برابر آسیب‌های جدی است. صاحبان خودرو هنگام انتخاب تعمیرگاه برای چکاپ سیستم باید اعتبار، تجربه و دسترسی به جدیدترین تجهیزات تعمیر خودروهای دیزلی را بررسی کنند.

برای هرگونه سرویس یا تعمیر دیزل، لطفا با ما ۰۹۱۷۱۰۰۷۵۸۴ تماس بگیرید

دیزل استار

دیزل استار

دیزل استار ارائه دهنده‌ی انواع موتور و ماشین‌آلات کامینز، دویتس، ولوو، کوماتسو، کاترپیلار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع موتورهای دیزلی با مهندس مردان

1- کوماتسو
2- کامینز
3- بنز
4- یانمار
5- کاترپیلار
6- ...

👇تماس بگیرید.👇