موتور دیزل میتسوبیشی یکی از تولیدات صنایع سنگین Mitsubishi در ژاپن است. این کمپانی برترین موتورهای دیزلی را تولید میکند و از ویژگیهای این موتورها میتوان به مصرف سوخت کم و سازگاری بالا با شرایط محیطی اشاره کرد.
موتورهای دیزلی میتسوبیشی در بازار بسیار محبوب هستند و برای رفع نیازهای صنایع مختلف استفاده میشوند. این موتورها توان خروجی بالا با مصرف سوخت پایین داشته، از همین جهت نیز طرفداران بسیاری دارند. البته قدرت موتور میتسوبیشی به نحوه نگهداری آن بستگی دارد و بایستی موتور انتخابی با فعالیت شما سازگاری داشته باشد. همچنین تعویض روغن و فیلتر آن هم به صورت دورهای رعایت شود.
عملکرد و کارایی این موتورها بالاست و برای موارد مختلف استفاده میشوند. این موتورها برای تولید برق، در خودروهای سنگین، ماشین آلات راهسازی، تجهیزات کشاورزی و… مورد استفاده قرار میگیرند. قیمت آنها نیز با توجه به کارایی بالایی که دارند، بسیار مناسب است.
ساخت | ژاپن |
کاربرد | برای خودروهای سبک، ماشین آلات کشاورزی، خودروهای سنگین، ژنراتور برق، کشتی و قایق |
مزایا | بدون لرزش، دارای هشدار سرعت بالا، سازگار با انواع تجهیزات، مصرف سوخت کم |
خرید و قیمت موتورهای دیزلی
برای خرید و مشاهده قیمت انواع موتورهای دیزل بر روی لینک زیر کلیک کنید.
انواع موتورهای دیزلی میتسوبیشی
موتورهای میتسوبیشی دارای انواع سبک و سنگین هستند و تعداد سیلندر آنها متفاوت است. موتور دیزل تک سیلندر میتسوبیشی ار موتورهای سبک بوده و برای ماشین آلات کشاورزی، خودروهای سبک و لیفتراک استفاده میشوند. موتورهای دیزلی سنگین نیز برای جرثقیل، کشتی و ماشین آلات راهسازی مورد استفاده قرار میگیرند.
موتورهای دیزلی ژنراتور نیز جهت تولید برق هستند. این موتورها دارای دو کلاس B و C میباشند. کلاس B برای تامین برق اضطراری هنگام قطع شبکه کابلی استفاده میشود. کلاس C نیز برای زمانی که نیروی الکترونیکی در دسترس نیست مناسب است.
البته علاوه بر این دو سری، سریهای دیگری از ژنراتور دیزلی نیز وجود دارد که دارای ولتاژ بالا هستند و برای نیروگاههای تولید برق استفاده میشوند. برند میتسوبیشی یکی از انواع برندهای شناخته شده در جهان است که نیازهای صنایع مختلف را برطرف میکند.
کاربرد موتور میتسوبیشی دیزلی
موتورهای دیزل میتسوبیشی در طیف گستردهای از کاربردها استفاده میشوند. برخی از مهمترین کاربردهای این موتورها عبارتند از:
- ماشین آلات کشاورزی: موتورهای دیزلی میتسوبیشی در ماشین آلات کشاورزی از قبیل تراکتور، کمباین و… استفاده میشوند.
- خودروهای سبک: این موتورها برای خودروهای سبک مانند مینی بوس نیز کاربرد دارند.
- خودروهای سنگین: خودروهای سنگین مانند کامیون، تریلی و جرثقیل نیز از موتورهای میتسوبیشی استفاده میکنند.
- ژنراتورهای برق: برای تامین برق اضطراری و تامین برق نیروگاهها، معادن، مراکز تجاری، صنایع نفت و گاز و… این موتورها کاربرد دارند.
- کشتی و قایق: موتورهای دیزلی میتسوبیشی در انواع کشتیها و قایقها استفاده میشوند.
مزایای موتورهای دیزل میتسوبیشی
طراحی موتورهای میتسوبیشی به صورت یکپارچه است و این موتورها بدون لرزش کار میکنند. همچنین دارای هشدار در سرعتهای بالا هستند و رادیاتور با فن خنک کننده دارند.
این موتورها با شرایط محیطی مختلف سازگار هستند و تنظیم کننده ولتاژ اتوماتیک دارند. هزینه تعمیر و نگهداری از آنها پایین است و با جدیدترین تکنولوژیهای روز ساخته میشوند.
موتورهای دیزلی به نسبت موتورهای بنزینی، کمترین میزان آلایندگی را دارند و مصرف سوخت آنها پایین است. طول عمر و دوام موتورها بالا بوده و عملکرد قابل اطمینانی دارند.
قیمت موتور میتسوبیشی دیزلی
نمایندگی موتور دیزل میتسوبیشی قیمت موتورها را بر اساس مدل آنها، ظرفیت و نوع سوخت رسانی به مشتریان ارائه میدهد. به همین خاطر شما عزیزان بایستی برای اطلاع از قیمتها با شماره ۰۹۱۲۹۱۷۰۶۱۷ تماس بگیرید. همچنین میتوانید از کارشناسان واحد فروش دیزل استار مشاوره قبل از خرید دریافت کنید.
موتور دیزل میتسوبیشی دارای کیفیت و عملکرد بالاست و قیمت مناسبی دارد. مصرف سوخت این موتور پایین است و میزان آلایندگی کمی تولید میکند. از همین رو نیز دارای محبوبیت بالایی در بازار داخلی است.
دیزل استار وارد کننده انواع موتور دیزلی با کیفیت بالا و قیمت مناسب است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویژگیهای انواع موتورهای دیزلی و خرید مناسبتر به سایت مراجعه کنید. در سایت ویژگیها و مشخصات تمامی موتورها برای مقایسه هر کدام با یکدیگر شرح داده شده است.
سوالات متداول
چگونه میتوان عمر موتور دیزل میتسوبیشی را افزایش داد؟
فیلتر روغن و فیلتر هوا بایستی به طور دورهای تعویض شود. همچنین موتور باید به طور منظم سرویس شده و از سوخت مناسب برای آن استفاده کرد.
برای خرید موتور میتسوبیشی دیزلی به چه نکاتی باید توجه کرد؟
برای خرید موتور دیزل میتسوبیشی بایستی به توان خروجی مورد نیاز، نوع کاربرد و بودجه خود توجه نمود.